Absolutt Top 10 beste komedier

Lyst til å se en bra komedie? Her får du tidenes top 10 beste komedier fra 1990 til 2019.

#10: Wedding crashers


En hysterisk morsom film fra 2005 med komikere fra “øverste hylle”. Komedien handler om to kvinnebedårere som har for vane å i “krasje” fremmede kvinner sine bryllup for å sjekke opp de single damene, inkludert bruden. I hovedrollen: Owen Wilson, Ben Stiller. Se trailer.


#9: Alene hjemme


Alene hjemme er alle nordmenn sin store favoritt rundt juletider. En åtte år gammel gutt må klare seg alene hjemme når familien reiste til Frankrike for å feire Jul, men oppdaget først på flyet at en av familiemedlemmene var gjenglemt. I hovedrollen: Macaulay Culkin, Joe Pesci og Daniel Stern.
Se trailer.

Les også: 10 fakta fra Alene Hjemme 2 du sikkert ikke visste om


#8: Alle elsker Mary


Alle elsker mary er en Amerikansk ” klassisk” komedie fra 1998 og er full av morsomme tvister. Dette er en komedie som gjør det krevende å holde tilbake latteren. På grunn av den gode, men også enkle humoren er dette en film som vil by på mye glede også til den yngre garde. I hovedrollen: Camerin Diaz og Ben Stiller.
Se trailer.


#7: Shaun of the dead


En mann bestemmer seg for å forandre sitt triste liv til det bedre. Dette skal han gjøre ved å gjenforenes med eksen, få tilbake familien og ta hånd om de uventede zombiene. Filmen er fra 2004.
Se trailer.


#6: Dum og dummere


Mange mener at dum og dummere er en av de morsomste filmene som noen gang er laget. Dette er historien om to ekstremt dumme, men også godhjertede kompiser som drar fra den ene kysten i USA til den andre. Filmen er fra 1994.
Se trailer.


#5: Borat


Filmen Borat fra 2006 handler om kasakhstansk nyhetsoppleser som reiser til USA for å lage innslag om det beste landet i verden. Men interessen for å gifte seg med Pamela Anderson tar over fokuset.
Se trailer.


#4: Hangover


Filmen Hangover fra 2009 handler om tidenes utdrikningslag. Tigere på badet, asiatere i bagasjerommet og full blackout fra kvelden før er stikkord fra filmen.
Se trailer.


#3: Daddy’s Home


En frisk og underholdende komedie fra 2015. Det å være en god stefar kan by på mange utfordringer når den biologiske faren kommer inn i bildet. Konteksten i denne komedien er noe mange av oss kjenner oss igjen i, og da er det spesielt morsomt å kunne sitte på utsiden og le. I hovedrollen: Mark Wahlberg og Will Ferrell.
Se trailer.


#2:  Daddy’s Home 2


Det ligger vel klart nok i tittelen at denne komedien bygger videre på Daddy’s Home (#1). Selv om foreldrene endelig er kommet over ens, er denne filmen minst like morsom som første utgave. Den store tvisten er at denne gangen kommer besteforeldrene på besøk for julen. I denne Amerikanske komedien fra 2017, vil du se følgende i hovedrollen: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson og John Lithgow.
Se trailer.


#1: Anchorman


Anchorman er en film fra 2004, laget av Adam McKay. Dette er en hensynsløs og politisk ukorrekt komedie som er verdt å se.

Har du tips til en bra komedie? Del gjerne med oss i kommentarfeltet.

Kilder:
http://www.filmweb.no/filmnytt/article1173572.ece
http://www.side2.no/underholdning/tidenes-beste-komedier/3419301.html

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.