10 vanligste fetisjer

Det å ha fetisjer innen sex er mye mer vanlig enn du tror. For å selv finne ut hva du tenner på er det viktig med en partner du stoler på og tørr å utforske din egen seksualitet med. De fleste fetisjer er jo vanlige, men her får du de aller vanligste.

#10: Mage
En stram, fin mage er noe som mange tenner på.

Bilderesultat for fit mage

#9: Piercing
Det er helt vanlig å tenne på piercinger, spesielt i alderen 18-35 år. Det kan være piercing i navlen, tungen, brystvorter, øyenbryn, vagina eller penis. For noen er det at den andre parten har piercing en forutsetning for seksuell lykke.

Bilderesultat for piercing

#8: Lær, gummi, vinyl og latex
Det er en grunn til at dette selges i mange varianter på kondomeriet. Spesielt menn tenner på materialer som gir et seksuelt uttrykk. Mange like også slem-pike looken der dama har på trange, glinsende klær.

Latex

#7: Dominasjon og underkastelse
Her er det flest kvinner som liker å dominere og flest mannfolk som liker å underkaste seg. Mange kvinner elsker å behandle mannen som en slave i sengen, klapse til dem dem og penetrere dem med strap-on.

Bilderesultat for domination

#6: Føtter og hender
Her er det flest mannfolk som tenner på føtter og kvinner som tenner på hender. Slikking, suging og biting på føtter og suging på hender er det som ofte gjelder.

Bilderesultat for fotfetisj

#5: Fingernegler og leppestift
Rød leppestift og rød neglelakk tenner mange menn. Kloring på rygger er også noe som ofte tas godt i mot. For å gjøre ting mer vulgært er det mange som liker å gni rød leppestift utover ansiktet til begge parter.

Røde lepper, røde negler

#4: Fletter, hestehale og musefletter
Både hårfarger og hårfrisyrer er en vanlig fetish hos menn. Det er helt normalt å tenne på fletter og hestehale fordi dette gir en illusjon om yngre kvinner og på grunn av at det kan ligne en pisk. Enkelte kvinner liker også å gni på hodeskallen til skallede menn under samleie.

Fletter

#3: Vann
Det er vanlig å like lyden av vann mens man har sex, spesielt hos kvinner. Mange tenner også på lyn og torden.

Vann

#2: “Golden showers”
Enkelte menn liker å se på at kvinner urinerer. Det å urinere på en kvinne før sex er også helt normalt å tenne på. Det er nedverdigende å bli tisset på, så dette er en versjon av fetisjen dominasjon og underkastelse.  

Bilderesultat for golden shower

#1: Kikking eller ekshibisjonisme
Mange menn trenger å se på at andre har sex, enten på “ekte” eller ved hjelp av porno, for å bli skikkelig tent. Kvinner liker bedre å bli sett på når de har sex. Ekshibisjonisme kan også være å ha sex offentlig, med en sjanse for å bli oppdaget. 

Bilderesultat for ekshibisjonisme

Kilde:
https://www.kondomeriet.no/inspirasjon/visste-du-at/de-10-vanligste-fetisjene/

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.