10 uskrevne regler når det gjelder nudisme

Det kan være vanskelig å vite hvordan man skal oppføre seg på en nudiststrand, nudistresort eller lignende. I alle fall om man ikke er vandt til det. Men fortvil ikke, her får du 10 uskrevne regler når det gjelder nudisme:

#1: Ikke stirr
Det er aldri høflig å stirre, spesielt ikke på en plass hvor alle er nakne.

#2: Spør før du tar bilder
Snikfotografering er forbudt og kan faktisk politianmeldes. Spør alltid før du tar bilder!

#3: Sex er forbudt
Sex er noe man kan gjøre på privaten. Det er ikke slik at man kan gå rundt å ha sex selv om alle er nakne. Sex og nakenhet er nemlig to vidt forskjellige ting.

#4: Rydd opp etter deg selv
Ikke legg igjen søppel og andre ting. For at stedet skal fortsette å være fint er det viktig at alle rydder opp etter seg selv.

#5: Diskresjon
Det er ufint gjort å fortelle andre hvem du møter på nudiststrender. De fleste vil gjerne være diskrè, og det er viktig å godta dette.

#6: Hygiene
På grunn av at man er naken er det ekstra viktig med hygiene. Det er vanlig å alltid sitte oppå et håndkle eller lignende.

#7: Berøring
Det å ta på noen uten lov er såklart helt og holdent forbudt. Det er en lavere terskel for klemmer og lignende, siden man faktisk er naken.

#8: Kom forberedt
Ta med deg ditt eget håndkle, solkrem egen mat og drikke. Ta rett og slett med deg alt du trenger. Ikke forvent at du får låne av andre.

#9: Ereksjon
Det blir sett på som uforskammet å gå rundt med ereksjon. Folk vil tolke som at du har misforstått konseptet med nudisme.

#10: Ikke bråk
På mange nudiststeder vil folk ha fred og ro. Ta derfor med øretelefoner om du ønsker å høre på musikk.

Kilder:
http://www.dinside.no/384928/regler-paa-nudiststrand
https://no.wikipedia.org/wiki/Naturisme#Vanlige_skrevne_og_uskrevne_regler

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.