10 tips til deg som ønsker å vise litt vel mye hud på halloween

Halloween nærmer seg, og mange bruker muligheten til å vise fram kroppen. Er du en av dem? Da bør du lese videre. Her kommer nemlig 10 tips for de som ønsker å vise litt vel mye hud på halloween:

#1: Det er lov
Husk at det er lov å være litt slutty på halloween, og at du garantert ikke er den eneste.

#2: Lag en slutty versjon
Lag en slutty versjon av det du måtte ønske. Slutty katt, slutty nurse eller slutty heks. Listen over ting man kan være en slutty verson av er lang. Det lar seg gjøre med så og si alt.

#3: Trenger ikke å te deg som du kler deg
Selv om du velger å vise litt vel mye hud, betyr det ikke at du faktisk trenger å være løs. Folk kan dømme deg, ja, men du trenger ikke å innfri til forventningene. Det er på tide at folk lærer seg at man nødvendigvis ikke er ute etter sex, selv om det ser slik ut.

#4: Sminke
Husk å kjøre på med plenty sminke for å gjøre looken komplett.

#5: Sko
Høye hæler, helst så høye at du ikke klarer å gå på dem etter noen drinker, er det som passer best til et slutty halloween kostyme.

#6: Skummel versjon?
Siden det er halloween passer det godt å gjøre antrekket litt creepy. Du kan jo være en skummel-slutty-nurse? Så lenge det ikke går utover utseende for mye, da. Du skal jo tross alt være sexy.

#7: Husk å ta masse bilder
Det er jo ikke alle som får sett deg den store kvelden. Det er derfor viktig å huske å ta masse selfies slik at alle får sett hvor deilig du er. Kroppen må såklart være med på bildene. Møter du andre på festen som også viser litt vel mye hud, husk å ta bilder sammen med dem. Det gjør seg nemlig godt på insta.

#8: Full
Du må huske å bli såpass full at du “uheldigvis” viser trusa eller puppene. Det går også ann å fake dritings, slik at det er tydelig at du ikke kan noe for flashingen.

#9: Sørg for masse oppmerksomhet
Sørg for å bli festens midtpunkt slik at alle får med seg hvor deilig du er. Det er viktig å snakke mye og høyt.

#10: Vis mest mulig hud
Sist, men ikke minst, er det viktig at du viser mye hud. Kort kjole med kløft er et godt valg. Eller magetopp og miniskjørt. Kun truse og BH, eller slik som på bildet under, er også lov.

Heller lyst til å gå for noe kreativt på halloween? Da bør du lese her

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.