10 tips for en perfekt fasade

Alle vil vel fremstå som perfekt. Så lenge livet er perfekt på utsiden, så kommer det vel på det samme hvordan det egentlig er, ikke sant? Her er 10 tips for en perfekt fasade:

#1: Post bare positive bilder
Det er viktig å kun poste bilder av det som er bra i livet. Husk å alltid ha kameraet klart i tilfelle det skulle skje noe som kan postes. ALDRI ta bilder av det som er mindre bra, f.eks. rot, skrikende unger og slaskete klær. For slikt er du for god til å ha du i livet ditt.

#2: Oppdra barna til å bli perfekte
Det kommer på samme om barna er slemme med andre barn, tror at utseende er alt og har et generelt fucka syn på livet. Så lenge de er pene, flinke på skolen, pent kledd og er flinke til å sitte stille å holde kjeft, er alt bra. De skal jo tross alt være en pekepinn på hvor perfekt du er selv.

#3: Alltid ha det ryddig og rent
Det er viktig å alltid ha det 100% rent og ryddig rundt seg. Ja, nesten det viktigste som finnes i livet. For enn om noen kommer på besøk og ser en liten hybelkanin og en skitten kopp på benken? Eller om du har et perfekt øyeblikk av barna å ta bilde av, men så er det ROT i bakgrunnen? Slike ting slår sprekker på en perfekt fasade, og bør så absolutt ikke skje.

#4: Bruk mye tid på trening og kosthold
Bruk mye tid på å forme hver centimeter på kroppen, slik at alt med deg er helt perfekt. Det gjør ikke noe om du ikke får tid med familien, det er jo tross alt viktigere at du ser bra ut. Husk også å bare ha kun sunn mat tilgjengelig hjemme, for du vil vel ikke at kjæresten eller barna dine skal være noe annet enn slanke, fine mennesker?

#5: Ikke snakk om det som er vanskelig
Det er viktig å ikke ta opp vanskelige ting i livet. Det å vise at du har det vanskelig slår store sprekker på den perfekte fasaden. I stedet er det best å holde alt inni seg til man går på veggen og blir både deprimert og full av angst. Når dette skjer er det viktig å skjule det også da, ingen kan få vite at du har det noe annet enn perfekt.

#6: Lek rikere enn det du er
Alltid ha dyrt interiør, dyre klær og dyr bil. Alltid følg moten og bruk mye penger på det som vises fra utsiden. Om det ikke blir nok penger til mat, så er det jo bare bra. Må jo holde figuren.

#7: Skriv kun om de positive sidene av livet på nett
Skal du skrive en status på facebook eller et innlegg på bloggen som viser hvor perfekt du er, aldri skriv om det som er negativt med deg selv eller livet ditt. Du skal jo fremstå som perfekt, så det å pynte på sannheten og bare skrive om det som går på skinner er jo helt okei. La leserne tro at de kjenner deg for den du er (perfekt), mens du holder alt som ikke passer inn langt unna almenheten.

#8: Retusjer bildene til det perfekte
Bruk gjerne noen timer på å redigere hvert enkelt bilde du legger ut på nett. Bruk alle triks i boka og retusjer bildet slik at det ser heelt perfekt ut. Om bildet ikke ligner på originalen har ingenting å si, det er jo ikke slik at akkurat DU skal få dårlig samvittighet for å skape kroppspress og “presset om det perfekte”. For du er jo perfekt. Og alt du gjør er bra.

#9: Snakk ned om andre slik at du selv virker bedre
Det er viktig å snakke ned om andre en gang i blant, slik at de kan se hvor bra du er i forhold til mange andre. Du kan for eksempel si hvor stygg ei dame er, slik at alle kan se at ja, du er mye penere. Eller du kan snakke om hvor bitchy og frekk noen er, slik at du selv ser ut som selve engelen. Ikke glem å slenge nedsettende kommentarer til alle som har oppnådd mer enn deg, det er jo tross alt bare du som fortjener å lykkes her i livet.

#10: Ha kun perfekte venner
Velg venner med omhu. Det er jo tross alt personer du skal bli sett sammen med, både i virkeligheten og på nett. Kun velg deg pene venner som også har en perfekt fasade. Slik kan folk tenke at dere er den perfekte vennegjengen. Om vennene dine er bitchy, ikke til å stole på og baksnakker deg med en gang du går har ikke noe å si. Så lenge de er perfekte utad er alt bare fryd og gammen.

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.