10 tips for å få seg et ligg

 

 

Er det litt lenge siden sist? Sliter du med å få deg noe? Kanskje begynner du å bli på grensen til gal på grunn av seksuell frustrasjon? Da er dette artikkelen for deg. Her får du nemlig 10 tips for å få seg et ligg.

 

#1: Tinder
Mange er på tinder og lignende apper/sider kun for å få seg et ligg. Dette gjelder begge kjønn. Vær åpen om hva du er ute etter og oppfør deg pent.

 

#2: Ikke vær cocky
Dropp å tro at du er bedre enn alle andre. Det er greit å tenke inni seg at man er penest i verden og kan få hvem man vil, men plis, ikke vis det utad. Jenter hater gutter som kommer bort med en aura rundt dem som skriker at de vet at de kan få dem. Du får ikke sex ved å vise tydelig at du synes du er i en annen, høyere liga enn dama og derfor er sikret et ligg. Selvtillit er bra, men det er ikke slik at du er mer verdt enn andre bare fordi du er kjekkere enn gjennomsnittet.

 

#3: Se ann folket
Er du ute på fest, er det lett å se hvem som er villig til å spre bena. Sats på jenter som danser slutty, går med korte kjoler og de med puppene dytta opp i ansiktet. Slike antrekk skriker singel og desperat, og som oftest stemmer dette overens med virkeligheten.

 

#4: Ikke klå
Det er ikke greit å ta på rumpa, i skrittet eller på puppene til en annen person. Jenta som opplever dette vil høyst sannsynlig synes det er både ubehagelig, frekt og ekkelt. Og en ting er sikkert; det er ikke måten å gå frem på om man vil ha seg et ligg.

 

#5: Ikke forvent noe
Damer merker om du forventer sex. Og det er alt annet enn tiltrekkende. Vær ydmyk og la det gå seg til av seg selv.

 

#6: Ikke vær overstadig beruset
Det å være overstadig beruset er lite sjarmerende. Det gjelder å finne den perfekte rusen. Du vet, der du er modig og tør å ta initiativ, men samtidig ikke mister alt av hemninger, folkeskikk og sjarm.

 

#7: Ikke jokk på dansegulvet
Nei, det er ikke greit å jokke på andre på dansegulvet. I likhet med punkt 4, vil du her oppfattes som ekkel, desperat og påtrengende.

 

#8: Høflighet
Ikke vær frekk, creepy, overlegen eller teit. Vis at du behersker vanlig høflighet. Dette dobler sjansene dine for et ligg.

 

#9: Komplimenter
Damer er svak for komplimenter. Ikke komplimenter som “du har fine pupper”, men mer komplimenter som “du har fine øyne”. Det å si “wow, så fin kropp du har” er også innafor. Komplimenter personligheten i tillegg, og du er halveis der.

 

#10: Vær ærlig
Ærlighet varer kanskje ikke alltid lengst når det gjelder å få seg et ligg. Damer forventer ofte noe mer i etterkant, noe som egentlig er helt på jorde etter en ons. Om du tar med ei dame du nettopp har møtt hjem, har du ingen grunn til dårlig samvittighet om du ikke ønsker noe mer med henne å gjøre etterpå. Selv om du ikke har nevnt det i forkant. Men om dere dater, bruker mye tid sammen og du egentlig bare er ute etter et ligg, må du fortelle dette. Noe annet er regelrett slemt. Kanskje kan dere være fuck friends? Venner med fordeler?

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.