10 ting du ikke visste om Paradise Hotel

Paradise Hotel er en realityserie som i Norge har gått på tv3 siden 2009. Men vet du egentlig alt om Paradise Hotel? Her får du 10 ting du kanskje ikke visste.

#1: Mandag-torsdag
Har du noen gang lurt på hva deltakerne gjør når det er helg? Vel, inne på Paradise har de ingen helg. Når de er ferdig med torsdagen, går de rett på mandag igjen. De filmes altså absolutt alle dagene og har dermed parseremoni hver fjerde dag.

#2: Spiser de bare frokost?
Nei, deltakerne spiser ikke bare frokost. Men under lunsjen og middagen har de fri fra kameraene. De får heller ikke lov å snakke taktikk under lunsjen og middagen.

#3: Rutiner
Deltakerne får ikke gjøre slik de vil. De blir vekt hver morgen, med beskjed om å gå til frokost. De har også planlagte måltider og får beskjed om når de skal spise frokost, lunsj og middag. Deltakerne får også beskjed om når de skal legge seg. Går de ut av rommene etter å ha fått beskjed om at det er natt, får de streng beskjed om å gå tilbake til rommet sitt.

#4: Alt de trenger
Deltakerne har ubegrenset tilgang til mat, alkoholfri drikke, solkrem og kondomer. De får også hodepinetabletter dersom de trenger det.

#5: Ubegrenset med alkohol?
Nei, det er ikke slik at de får drikke ubegrenset med alkohol inne på hotellet. Noen ganger får de kun en liten mengde, mens andre ganger kan de selv bestille i baren. I dette tilfellet stenges baren når deltakerne er for fulle.

#6: Får ikke snakke når det spilles musikk
Når det spilles musikk får ikke deltakerne lov til å snakke sammen. Dette er fordi produksjonen skal få med seg alt de sier, noe som er vanskelig med høy musikk i bakgrunnen. Dersom deltakerne hvisker eller snakker utydelig må de ta samtalen på nytt.

#7: Ødemarka
Paradise Hotel ligger i ødemarka. Det er hele fire timer med kjøring til nærmeste by, Puerto Vallerta.

#8: Når de går ut
Når deltakerne ryker må de enten hjem til Norge eller til et “ventehotell”. På hotellet venter de til de får beskjed om å sjekke inn igjen. På dette hotellet får de, i likhet med inne på Paradise, ikke lov til å ha kontakt med omverdenen. Er det flere deltakere som venter på å komme inn igjen, blir de satt på ulike hotell uten kontakt med hverandre. Reiser de hjem til Norge i løpet av programmet må de ofte reise den 30 timer lange hjemturen alene.

#9: Mange kamera
Det er hele 42 kamera inne på hotellet.

#10: Flinke mexicanere
Det er lokalbefolkning som er leid inn til å rydde, vaske og lage mat.

Kilder:
http://www.side2.no/underholdning/10-ting-du-ikke-visste-om-paradise-hotel/3422786025.html
http://www.side2.no/underholdning/10-ting-du-ikke-visste-om-paradise-hotel/3423220762.html
http://sraad.blogg.no/1444165236_ting_du_ikke_visste_o.html
http://sraad.blogg.no/1445876706_ting_dere_ikke_visste.html
http://eileener.blogg.no/1461707911_26042016.html

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.