10 ting du aldri bør gjøre på et utested

Vi har vel alle opplevd ubehagelige hendelser fra andre folk på utesteder. Og de fleste har vel også på et eller annet punkt våknet å vært flau over sin egen oppførsel. Men hva er det som egentlig er greit og ikke? Her får du en liste over 10 ting du aldri må finne på å gjøre på utesteder.

#1: Være overstadig beruset
Det å være overstadig beruset er lite sjarmerende, flaut når du våkner og kan også få deg kastet ut fra utestedet. Prøv å drikk med måte.

#2: Klå
Det er ikke greit å ta på rumpa, i skrittet eller på puppene til en annen person. Personen som opplever dette vil høyst sannsynlig synes det er både ubehagelig, frekt og ekkelt. Og en ting er sikkert; det er ikke måten å gå frem på om man vil ha seg et ligg.

#3: Danse slutty
Joda, du skal få lov til å danse slutty. Om du absolutt vil. Men tenk over dette; hvilke signaler sender jeg ut? Hva tenker folk om meg nå? Det er faktisk mulig å være sexy, uten å være slutty. Danser du på en utfordrende måte bør det være kun fordi du er ute etter ligg. Og ikke noe mer. Gutta vil nemlig se på deg som et ligg, ikke noen de vil ha noe med å gjøre etterpå.

#4: Forvente gratis drikker
Det er lov å si ja om noen spør om de kan spandere på deg en drink. Selv om du ikke kommer til å ha sex med personen etterpå. Det som derimot ikke er greit er å spørre noen om de kan spandere på deg en drink. Det blir rett og slett å tigge og du vil oppfattes som en fattig diva som synes verden snurrer rundt deg selv.

#5: Jokke på dansegulvet
Nei, det er ikke greit å jokke på andre på dansegulvet. I likhet med punkt 2, vil du her oppfattes som ekkel, desperat og påtrengende.

#6: Korte kjoler
Korte kjoler er greit. Men det finnes en grense. Det bør ikke være slik at alle ser rett inn så fort du beveger deg litt. Går du i en kjole som nesten ikke dekker rompa, vil det få samme effekt som på punkt 3.

#7: Pupper på avveie
Litt kløft er greit, men her finnes det også en grense. Presser du puppene opp mot haka og viser ca. alt, vil gutta se på deg som desperat og villig. Får du deg dermed et ligg, kan du banne på at han ikke tar telefonen dagen etterpå. Få gutter vil date den type jenter.

#8: Være cocky
Enten du er gutt eller jente; dropp å tro at du er bedre enn alle andre. Det er greit å tenke inni seg at man er penest i verden og kan få hvem man vil, men plis, ikke vis det utad. Folk vil da se på deg som enten en diva, en dust eller en taper. Selvtillit er bra, men det er ikke slik at du er mer verdt enn andre bare fordi sminken ligger bra.

#9: Sloss
Du skal verken starte eller være med på en slosskamp på et utested. Folk synes ikke du er kul bare fordi du ikke kan å uttrykke deg på andre måter enn å ty til vold.

#10: Være slitsom
Ikke rop høyt. Ikke kleng på folk. Ikke plag folk. Ikke spytt når du snakker. Ikke spy andre plasser enn på do. Dette punktet henger nøye sammen med punkt 1. De fleste klarer å oppføre seg om de ikke har så alt for høy promille.

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.