10 tegn på at partneren din er utro

Går du med en gnagende følelse av at partneren din er utro? Hvordan kan man vite om h*n faktisk er det eller om det er du som er paranoid? Vel, her er 10 tegn på at partneren din er utro:

#1: “Bare venner”
Partneren din bruker mye tid sammen med en person av motsatt kjønn. Det er greit å være venner, men hvis du aldri får være med når de møtes er dette et ganske sikkert tegn. Snakk med partneren din om hvordan du føler det. Er du viktigere for h*n enn denne “vennen”, vil han slutte å henge med henne om du føler deg veldig ukomfortabel med det.

#2: Hemmelighetsfull
Om partneren din får helt noia om du holder på med telefonen hans eller hennes eller at passordet på PC, nettbrett og mobil plutselig blir skiftet uten at du får vite hva det er bør varsellampene begynne å ringe.

#3: Mer opptatt av utseende
Hvis partneren din plutselig begynner å ta mer vare på utseende sitt, for eksempel trene mer, kjøpe nye klær og ordne seg mer, kan dette sammen med andre tegn være et faresignal.

#4: Snakker mye om noen
Om partneren din snakker veldig mye om en annen person, betyr det at denne personen tar opp mye av tankene hans eller hennes. Dette trenger ikke i seg selv å være et tegn på utroskap, men kan også være et tegn på at partneren din er forelsket/betatt av en annen person. Skjer dette sammen med et par av de andre tegnene er det derimot ganske sikkert at h*n er utro.

#5: Skaper krangler over småting
Setter partneren din i gang store krangler over småting som egentlig ikke er noe å bry seg om, kan dette være et tegn. Dette er fordi partneren din lager seg grunner til å ha “rett” til å være sint på deg, når det egentlig er du som burde vært sint.

#6: Svarer unnvikende eller ut av det blå
Om partneren din svarer unnvikende på spørsmål om hva h*an har gjort, hvorfor h*n kommer hjem så sent eller hvor h*n har vært, er dette et klart tegn på at noe holdes skjult. Folk kan også reagere motsatt ved å legge ut detaljerte historier som ikke henger helt på greip.

#7: Mer borte, mindre interesse for deg
Hvis partneren din er mye mer borte og i tillegg ikke har like stor interesse for å være med deg noe mer, er dette et klart tegn på at noe ikke er som det skal.

#8: Mindre tilgjengelig
Du får ikke tak i partneren din verken på telefon eller andre plasser. Når du spør han om det senere har han ikke noe god grunn til det. Kanskje svarer han unnvikende eller så svarer han ut av det blå (se punkt 6).

#9: Spontane venneturer og generelt mer reising
Dersom partneren din begynner å dra på spontane “venneturer”, gjerne på plasser uten dekning, er dette et klart rødt flagg. Om partneren din generelt plutselig reiser mye uten deg, og gjerne glemmer å si i fra før et par dager før reisen er dette et klart tegn på utroskap.

#10: Kjønnssykdom
Om du tidligere i forholdet har testet deg, men nå plutselig får en “ny” kjønnssykdom er utroskap noe som sier seg selv.

Det er vondt å finne ut at partneren din har vært utro. Dette er rett og slett en utilgivelig handling. Hvorfor ikke bare slå opp først? Hvorfor putte noen gjennom en så stor smerte? Det kan være fristende å prøve å gå videre og legge det bak seg, nettopp fordi du er så glad i partneren din. Men er h*n verdt det? Ville partneren din gjort dette om h*n hadde elsket deg? Neppe. Det beste er derfor å slå opp og gå videre i livet. Du fortjener bedre. Mye bedre. Les 9 andre tegn på at det er på tide å slå opp her.

Kilder:
http://www.kk.no/livsstil/8-tegn-p%C3%A5-utroskap-14457
http://www.klikk.no/foreldre/helse/article877250.ece
http://fitfager.com/2014/35-tegn-pa-utroskap/

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.