10 tegn på at du har verdens beste kjæreste

Usikker på om du verdens beste kjæreste? Er svaret “ja” på disse ti punktene er det ingen tvil på at det er akkurat det du har.

#1: Partneren setter dine behov foran sine egne
Det at du har det bra er viktigere enn alt. Partneren din kan lett ofre seg litt for at du skal ha det fint. For eksempel lage middag selv om det ikke frister, kose med deg selv om h*n egentlig ikke gidder og hjelpe deg selv om det er vanskelig.

#2: Tillit
Du kan finne på ting med venner uten at det blir oppstyr. Du får lov til å feste å ha det gøy, selv om h*n ikke er med. Partneren din stiller ikke mistenksomme spørsmål uansett hva du foretar deg. H*n stoler på deg og vet at du ikke ville gjort noe galt.

#3: Moden
Partneren din klarer å ha en saklig diskusjon, uten å ty til personangrep. Dette betyr at dere kan være uenige om noe, men likevel holde dere til saken uten å kalle hverandre stygge ting og uten å si ting som”du gjør alltid sånn du!”, “kunne vel ikke forventet noe annet fra DEG” og “dette gidder jeg ikke mer”.

Partneren din føler heller ikke at han må behandle deg anderledes for å “tøffe seg” foran kompisene sine. Samtidig klare h*n å se ting fra flere sider og det går ann å ha en intektuell samtale sammen.

#4: Et hjerte av gull
Partneren vil verken deg eller noen andre noe vondt. H*n prøver ikke å være ekkel mot folk uten grunn og vil helst at alle i verden skal ha det godt.

#5: Du betyr mest
Med unntak av barn, så betyr du mest. Partneren din prioriterer deg foran venner, familie, trening og jobb. Til en viss grad såklart, alle har behov for å treffe venner og jobbe. Men du vet likevel at det er du som kommer først, uansett.

#6: Ingen hemmeligheter
Partneren din er åpen mot deg. H*n tør å fortelle deg personlige ting og lyver aldri. Dere har en god kommunikasjon og kan snakke med hverandre om alt, uten å bli dømt.

#7: Ærlig
Partneren din er ærlig. Har h*n gjort noe dumt, tør h*n å si det. Fortid, nåtid og fremtid, parteren din føler at h*n kan fortelle deg alt.

#8: I gode og onde dager
Det er ikke slik at partneren din kun vil være med deg når ting er lett. Når du har tunge dager eller er syk er partneren din der for deg. Alltid. H*n stiller opp og gjør alt for at du skal føle deg bedre.

#9: Respekterer deg
Partneren din respekterer deg og dine valg. Dette innebærer at h*n ikke dømmer deg, snakker nedlatende til deg eller gjør ting du ikke vil. Partneren din ser på deg som noe verdifullt og kunne aldri oppført seg respektløst mot deg.

#10: Dere passer sammen
Dere har noenlunde like intresser og har det gøy sammen. Dere trives godt sammen og har lyst til å være sammen resten av livet.

NB: Selv om partneren din gjør noen eller alle av disse punktene, er det ikke sikkert at forholdet deres er bra. Det krever nemlig at du gir like mye av deg selv tilbake. Man må gi og ta i et forhold, ikke bare ta. 

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.