10 tegn på at du er sjalu på toppbloggerne

 

 

Det å lese blogg er nye relativt nytt innenfor underholdningsverdenen. Alle er ikke like fornøyd med dette. Men det går ann å ta opp den misnøyen på en reflektert, god måte. Nedenfor er det eksempler på ting som langt i fra er en voksen oppførsel. Det går ann å være sjalu uten å oppføre seg slik, men da er kravet er at man har selvinnsikt og et godt hjerte. Det er det ikke alle som har. Her er 10 tegn på at du er sjalu på bloggerne:

 

#1: Du leser blogger bare for å hate
Ja, du leser masse blogger du. Men kun for å kommentere negativt. Kun for å finne den ene feilen du kan hakke på. Du lever av å mobbe bloggerne.

 

#2: Du synes ikke de fortjener lønna si
Du jobber jo “så mye hardere” enn dem, men likevel får du mye mindre betalt?? Vel, tenk deg godt om nå. Om du er en av dem som jobber 8-4 med ett eller annet og ikke er fornøyd med lønna di, hva gjør du for å endre dette? Prøver du å skape noe selv? Eller tar du bare til takke med det du har? Om du ikke er fornøyd med livet ditt er det ditt ansvar å gjøre noe med det. Det er faktisk ikke toppbloggerne sitt ansvar.

 

#3: Hvem er dette???
Så ofte du har muligheten sier du, eller kommenterer du “hvem er dette??”. Plis, bare slutt. Du dummer ut deg selv. Alle vet hvem det er, til og med du. Alle vet også at du vet det, selv om du kommenterer det motsatte. Du er busted. Folk er ikke dumme.

 

#4: Du føler at bloggerne ikke gir noe til samfunnet
Bloggerne gir folk underholdning. Akkurat som magasiner, skuespillere og fotballspillere. Synes du ikke bloggerne gjør noe, må du også ta med yrker som sangere, folk i teater og de som driver med sport. Alle kan ikke være sykepleiere. Deal with it.

 

#5: Skrolle videre? NEI
I stedet for å skrolle videre når det kommer nyheter om bloggere som du ikke finnes interessant, så kommenterer du. Du kommenterer kommentarer som “å herregud, finnes det ikke noe viktigere her i verden”, “agurknytt”, “skal slutte å følge denne nyhetskanalen”, “å, nei men så interessant da..not”, “har ikke denne hora fått nok oppmerksomhet”. Her dummer du også bare ut deg selv. Du tar deg tid til å lese og kommentere, bare for å være ekkel. Hvem gjør sånt da? Har du ikke noe bedre å finne på? Tydeligvis ikke.

 

#6: Du er et netttroll
Du er generelt et netttroll. Du kommenterer stygge, ekle kommentarer bare for å prøve å trykke ned bloggeren. Den eneste personene du skader er deg selv. Alle ser nemlig at du er enten sjalu eller et ondskapsfullt menneske.

 

#7: Du synes alle bloggere er stygge
Du synes alle bloggere er stygge, og du er ikke redd for å si det. Er du så mye penere selv da? Det må jo være det du skal frem til? Det som er virkeligheten er at alle med litt vett mellom øra ser at du er en usikker drittunge som har behov for å trykke noen ned, slik at du selv kan føle deg bedre.

 

#8: Du hater alle som gjør det bedre enn deg
Du unner ingen å ha det bedre enn deg. Du fortjener å ha det best og du fortjener å ha mest. Men du vil ikke jobbe for det da. Du vil ha alt server på et sølvfat. Når noen jobber hardt for å få til noe, og faktisk får det til, blir du helt fra deg. Du kjenner at hatet bygger seg opp. Løsningen din er å prøve å trykke alle som gjør det bedre enn deg ned. Og alle ser dermed at dette er din tankegang. Hadde du bare vært litt skarpere hadde du i stedet prøvd å jobbe deg oppover med hardt arbeid. Men det blir vel for slitsomt.

 

#9: Du gidder ikke å få det bedre
Du synes som sagt at du fortjener å ha det best. Men du vil ikke jobbe for det. Du vil heller få mest mulig med å gjøre minst mulig. Slik fungerer dessverre ikke verden. Du må jobbe hardt for å leve bedre enn gjennomsnittet. Stå på døgnet rundt. Er du ikke villig til å skape et bedre liv for deg selv fortjener du det mest sannsynlig ikke heller.

 

#10: Janteloven er din viktigste lov
Janteloven står sterkt hos deg. “Du skal ikke tro at du er noe”. Du mener at alle som tror at de er noe må mobbes helt til de skjønner at de er verdiløse. En reflektert tankegang er altså ukjent for deg. 

 

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.