10 tegn på at det er på tide å slå opp

Det er aldri lett å avslutte et forhold. Men noen ganger må man bare, for sitt eget beste. Her er 10 tegn på at det er på tide å slå opp:

#1: Manipulerende
Om partneren din hele tiden prøver å manipulere deg er tiden inne for å finne noe nytt. Manipulerende mennesker blir ofte bare mer og mer manipulerende jo bedre dere kjenner hverandre. Dette kan altså ende svært dårlig.

#2: En av dere truer med å gjøre det slutt
En kjæreste er en person man skal kunne være trygg på. Truer en av dere den andre med å slå opp hver gang dere krangler er det noe som skurrer. I lengden vil dette føre til at den andre parten blir redd for å si noe feil i frykt for at forholdet skal ende.

#3: Sårer hverandre med vilje
Om en eller begge partene sårer hverandre med vilje, bør det reise seg røde flagg. Hvorfor skal man ville såre den man elsker mest? Hvilken type person er partneren din om han eller hun prøver å gjøre deg vondt? Mest sannsynlig en person du ikke vil ha noe å gjøre med.

#4: Vold
Har partneren din utøvd vold en gang kommer han/hun til å gjøre det igjen. Det er ikke alltid lett å gå ved første slag, men det er alltid det rette valget.

#5: Du irriterer deg over alt kjæresten gjør
Alt ved kjæresten din plager deg. Om du over lengre tid går å irriterer deg over hvordan kjæresten din snakker, går og spiser er det mest sannsynlig flere negative enn positive følelser rundt forholdet deres.

#6: Kontrollfrik
Klikker partneren om du kommer hjem 5 minutter for sent? Får du aldri lov å finne på noe sammen med venner uten partneren tilstede? Blir det bråk om du ser på noen andre? Da er det mest sannsynlig ikke noe godt forhold. En partner som hele tiden må kontrollere deg er ikke sunt. Det kan også utarte seg til det verre, altså at partneren sakte, men sikkert har den fulle og hele kontrollen over deg og ditt liv.

#7: Du foretrekker å være med andre
Du har over lengre tid prioritert venner, familie og ukjente foran kjæresten din. Det frister rett og slett ikke å henge sammen med din kjære. Kjenner du deg igjen? Vel, da er det nok på tide å avslutte dette kapitlet.

#8: Utroskap
Har partneren din vært utro er det ingen vei tilbake. Du kan prøve så mye du vil, men det å gjenoppbygge tilliten etter noe sånt er ikke lett. Og fortjener du ikke bedre? Noen som faktisk elsker deg? En parter som er utro mot deg, elsker deg ikke nok. Uansett hva han eller hun sier, man putter ikke de man elsker gjennom en slik smerte.

#9: Dere krangler om alt
Alle krangler av og til. Noen oftere enn andre. Men krangler dere om absolutt ALT, er det noe som er galt. Dere kan sette dere ned å finne ut hva som egentlig er problemet. Fungerer ikke dette og ting ikke blir bedre, er det verdt det?

#10: Du ser ikke noe fremtid
Når du tenker på fremtiden er ikke kjæresten din involvert. Du ser ikke for deg at dette vil vare livet ut. Vel, hvorfor er dere sammen da?

Kilder:
http://www.klikk.no/kvinneguiden/samliv/article929867.ece
http://www.side2.no/aktuelt/8-tegn-pa-at-det-er-pa-tide-a-sla-opp/8473177.html

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.