10 snus du bare må prøve

Epok snus

Snus er den nye røyken, og godt er det! Vi slipper både lungesykdommer og kreft, snus “kan være helseskadelig”. Grunnen til at det står det, er at de ikke kan bevise at det ER helseskadelig, i motsetning til røyk som helt klart kan ødelegge helsa. Snusboksene er nå gjemt bort bak kassa, slik at man ikke kan se når nye typer kommer. Det kan derfor være vanskelig å vite hvilke snuser som er best på markedet. Men fortvil ikke, her kommer tips til 10 snuser du bare må prøve:

#1: Skruf fresh slim white
Dette er nok den mest populære snusen i Norge. God smak og porsjoner som varer lenge. Snusen har en frisk smak av spearmint og legger seg fint under leppa.

Skruf fresh slim white

#2: The lab 07
The lab 07 er en god hvit og sterk snus, som bare må prøves. Det er vanskelig å beskrive smaken, men god, det er den. Etter et raskt søk på nettet står det at den smaker en blanding av urter, cedertre med et hint av valnøtt og blomster. Dett kan høres ut som en rar kombinasjon, men den gang ei. Snusen er fantastisk. 

The lab 07

#3: The lab 06
The lab 06 er den “svarte” versjonen av The lab 07. Samme styrke og smaker så og si det samme, bare at porsjonene ikke er hvite.

#4:Skruf fresh hylleblomst white
Ingen er vel helt sikker på hva hylleblomst smaker, men denne snusen smaker i alle fall fortreffelig. En god snus og variere med om du til vanlig snuser skruf fresh slim white.

skruf fresh hylleblomst white

#5: Epok
Epok er en hvit snus. Ikke bare hvite poser, men tobakken inni posene er også hvit. Dette gjør at snusen ikke misfarger tennene. Tvert i mot får man får følelsen av at snusen gjør tennene hvitere. Nesten som iWhite. Snusen kommer i flere gode smaker, der blåbærsmaken er en desidert beste.

Epok snus

#6: The lab 22
The labb 22 er en nyhet i snusverdenen som inneholder både xylitol og flour. Snusen er hvit, slim og utrolig god. Med en smak av pepperminte og et hint av vanilje, gjør denne snusen susen.

#7: The lab 24
The lab 24 er ikke riktig like god som 22, men den er fortsatt en av de bedre snusene på markedet. Hvite, tynne porsjoner med smak av eukalyptus, pepperminte og lakris er en beskrivelse som passer bra.

#8:Skruf tranebær white
En god snus som minner om skruf fresh slim white, bare med tranebærsmak. En veldig god tranebærsmak, vel og merke. Finnes også i extra sterk versjon. 

#9: Skruf nordic slim white
Skruf nordic følger samme gode krav som resten av skruf fresh white serien og snusen smaker lakris.

Skruf nordic

#10: Skruf fresh ekstra sterk white
Får deg som er hekta på skruf fresh slim white, men er ute etter noe sterkere, er denne snusen tingen. Samme smak og samme type porsjoner, bare sterkere.

Kilder:
http://www.skruf.se/index2.php
http://snus.swedishmatch.com/sv/Aktuellt/
http://www.snuscentral.com/all-strong-extra-strong-portion-snus/366-07-white-extra-strong-long-lab-series-portion-snus.html

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.