10 populære utesteder i Oslo

Skal du ut på byen i Oslo men er usikker på hvor du skal dra? Her får du en liste over 10 av de mest populære utestedene i Oslo.

#1: Jaeger
Jaeger er en av de mest populære utestedene i Oslo, og holder til i Adressen 9. Cafè på dagtid og utested på natten. Her får du alt av sjangere i tillegg til uteservering, gyngebenker og en koselig kjeller. Åpen hver dag.

#2: Internasjonalen
Internasjonalen har fokus på sjeldent brennevin, spennende ølsmaker og klassiske coctails. God musikk og mangfold får du også. Adressen er Youngstorget 2.

#3: Summit 21
En litt finere uteplass med panoramautsikt mot oslofjorden. Du finner stedet i Holbergs Gate 20.

#4: Angst bar
En av de mest folkefullle barene i Oslo er Angst Bar som ligger i Torggata 11.

#5: Blå
Blå er en hip og fargerik plass, med en avslappet atmosfære. Her kan du vente deg alt av musikk og koselig uteservering. Du finner Blå i Brenneriveien 9.

#6: Ryes
Billig øl, mye folk og 50-tallsmusikk kjennetegner utestedet Ryes. Med andre ord et populært sted som ligger i Thorvald Meyers gate 59.

Ryes

#7: Horgans
Horgans er en amerikansk pub med stort dansegulv. Både besøkende fra Amerika og norske ungdommer elsker å henge her. Du finner baren i Hegdehausveien 24.

#8: VU
Vu er en bar med aldersårsgrenese på hele 26 år. Koselig bakgård, utebar og et designerlokale med dempet belysning skaper en koselig atmosfære. Baren ligger i Hegdehausveien 24.

#9: Sawol
Sawol er plassen å gå om du liker R&B, soul og hip-hop. Du kan forvente deg en koselig bakgård, artister som popper innom og et yrende liv. Stedet ligger på Grønnland 18.

#10: Bare jazz
Elsker du jazz, er dette definitivt stedet å dra. Fantastisk atmosfære og god jazzmusikk er nøkkelord for utestedet. Stedet ligger på grensen 8.

Kilder:
http://reisetips.nettavisen.no/oslos-beste-utesteder/
http://www.nettavisen.no/dittoslo/vi-digger-oslos-uteliv/8500223.html

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.