10 populære utesteder i Bergen

Skal du ut på livet i Bergen, men vet ikke helt hvor du skal dra? Fortvil ikke, her får du 10 av de mest populære utestedene i Bergen.

#1: No Stress
Her lager de alle drinkene fra bunnen av. Presser sine egen juice og lager sin egen sirup. De har også en del drinker de selv har funnet opp. Innerst i lokalet finner du den trangeste Dj-boothen i byen, hvor det spilles alt fra motown til 90s gangsta-rap. Ønsker du en koselig atmosfære og gode bartendere er dette stedet å dra. Du finner No Stress i Hollendergaten 11.

#2: BarBarista
BarBarista skiller seg ut fra andre barer med sitt spesielle og hjemmekoselige interiør. Når du kommer inn døren blir du møtt av både gitarer, trommer, trekkspill, fløyter +++ hengende i taket. Bra musikk, god drikke, spill, bøker, aviser, nydelige småretter og ikke minst god stemning finner du også her. Du finner BarBarista i Øvregaten 12.

Bilderesultat for barbarista bergen

#3: Brukbar
BrukBar ligger i Håkonsgaten 27. Her får du et stort utvalg med drinker og god stemning.

#4: Folk og Røvere
Folk og Røvere finner du i Sparebanksgaten 4. Dette er en pub med en rolig og koselig atmosfære i ukedagene, og noe mer liv i helgene. Puben er startet av 57 enkeltpersoner i Bergen som alle har spleiset på å gi byen den puben de mener den trenger.

#5: Klubb Kok
Klubb Kok er et utested som satser på å berike kulturlivet i Bergen. Dette er nemlig et kultursted med rytmisk musikk spesialtilpasset klubber. De som eier utestedet satser med dette på å gi Bergen ekte klubbkultur. Det skal være stedet for de som er interessert i mer enn bare flatfylla, nemlig det å også oppleve noe når de går ut. Med plass til over 300 mennesker er klubben også en av Bergens største. Du finner den i Chr. Michelsens gate 4.

Bilderesultat for klubb kok bergen

#6: Roll`n Rock
Roll`n Roll bringer deg tilbake til 50- og 60-tallet. Jukeboks og utvalgte DJ`es sørger for musikken. Her serveres det lunsj og middag på dagtid og drinker på kveldstid. Her er det også uteservering med varmekabler om vinteren. Du finner Roll`n Roll i Skostredet 14.

Bilderesultat for roll & rock bergen

#7:Barbados @Jacob Aall
Dette stedet er en populær spiseplass på dagtid og en av Bergens mest populære utesteder på kveldstid. En stor takterrasse som er åpen hele året rundt, kan være mye av grunnen. På takterrassen finner du en egen utebar og du kan sitte i en av loungene mens du nyter en god cocktail.

Bilderesultat for barbados jacob aall bergen

#8: Calibar
Calibar ønsker å være et sted hvor man tidlig kan starte kvelden, mens man nyter god drikke i koselige, men vågale omgivelser. Senere på kvelden skrus musikken opp og du kan selv velge om du vil ha en tilbakelent kveld i overetasjen eller ha mer partyfaktor i underetasjen. Du finner stedet i Vaskerelven 1.

#9: Vaskeriet
Vaskeriet er et sted som ønsker å tilby Bergen noe unikt. På dagtid kan du spille ping-pong med likesinnede og på kveldstid settes dansegulvet i gang. Det loves både lys, lasere og gode drinker. Du finner Vaskeriet i Magnus Barfots gate 4.

Bilderesultat for vaskeriet bergen

#10: Lille
Lille er en koselig og intim studentbar som du finner i Vaskerelven 16. Gratis inngang, dansegulv i begge etasjer og uteservering på sommerstid gjør dette stedet perfekt for studenter i Bergen.

Bilderesultat for lille bergen

Kilder:
http://www.utetrend.no/2015/08/utibergen/
http://brukbars.com/
http://www.nattogdag.no/2014/01/er-arets-utesteder-bergen/
http://www.nostressbar.no/
http://www.utetrend.no/folk-og-rovere/
http://www.nattogdag.no/2014/08/bildeserie-fra-apningskvelden-pa-klubb-kok-bergen/
http://www.ba.no/nyheter/na-koker-det-i-byens-uteliv/s/1-41-7518219
https://www.facebook.com/pg/rollogrock/about/?ref=page_internal
https://www.facebook.com/pg/Jacob-Aall-Brasserie-Bar-Bergen-141332555922035/about/?ref=page_internal
http://www.utetrend.no/calibar/
http://www.vaskerietbar.no/
http://lille-bergen.no/

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.