10 beste nudiststrender i Europa

Det er befriende å kunne ligge på stranda naken, og i tillegg slipper man jo alle de stygge skillene! Man trenger ikke å dra langt for å finne slike strender. Her får du nemlig Europas 10 beste nudiststrender:

#1: Montalivet, Frankrike
Dette er naturbevegelsen sitt fødested. Med 1800 leirplasser og et flust av bungalower, butikker og faselitter er dette den beste plassen i verden for naturister.

#2: Red Beach, Kreta, Hellas
På Red Beach kan du gå nake overlat, bortsett fra i spisesalen. Denne stranda kommer alltid høyt opp på kåringer og var et populært møtested for hippier på 60-tallet.

#3: Cap d`agde, Montepellier, Frankrike
På denne nakenstranda i Montepellier, kan man velge selv om man vil ha på seg klær eller ikke. På sommeren kan det være opptil 40 000 besøkende på en gang, noe som sier litt om populariteten til stranda.

#4: Playa d`es Cavalett, Ibizia, Spania
Både familer, single og par besøker denne populære standa i Ibizia. Med mange vannsportaktiviteter og en bred og gyllen strand, er det ikke rart at stedet er populært.

#5: Hawk Cliff, Dalkey, Irland
Stranda befinner rett utenfor hovedstaden Dublin. Her kan man velge selv om man vil være naken eller ei.

#6: Banana beach, Skiathos, Hellas
Strandgruppa banana beach består av tre øyer: Big Banana, Small Banana og Lillte Banana. Man kan velge selv om man vil være naken eller påkledd på alle strendene. Solsenger, strandbarer og underholdning får stemingen på topp.

#7: Studland Beach, Dorset, Storbritania
Denne stranda er den mest populære nudiststranda i Storbritania og gjør det også godt når det gjelder populære nudiststrender i Europa.

#8: Playa de Sotavento, Fuerteventura, Spania
Sotavento er kjent som den fineste stranden i hele Atlanterhavet. Her får du flere kilometr med vakker strand. Siden stranden også ligger relativt åpent, er surfing en egnet aktivitet på grunn av vinden som kommer inn.

#9: Cantarrijan Playa, Granada, Spania
Stranda består av to havbukter. Ved den største bukta finner du restranter som serverer både god mat og drikke. Her er nakenhet utbredt. spesielt rundt klippen som deler havet i to. Det er lett å gå rundt og over de to klippene, men man kan også svømme mellom dem.

#10: Tisvilde strand, Helsinge, Danmark
Dette er en populær stand for både barnefamiler, single og par i alle aldre. Stranden er godt kjent blant europeiske nudister og tilbyr mange strandaktiviteter, som blant annet surfing.

Kilder:
http://www.nettavisen.no/nyheter/verdens-beste-nudiststrender/325935.html
http://www.dinside.no/815199/europas-ti-beste-nakenstrender
http://www.feriebolig-spania.no/Nerja/artikler/de-beste-nudiststrendene-paa-costa-del-sol-las-calas-del-pino

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.