10 beste julegavetips til henne


Har du vanskeligheter med å finne ut hva du skal gi til kjæresten din, venninnen din, søsteren din eller moren din? Her er de ti beste julegavetips til henne:

#1: Smykker
Noen er kanskje ikke så opptatt av ringer, smykker eller øredobber mens andre igjen er helt besatt av det som glitrer litt ekstra rundt halsen.

De fleste jenter og kvinner liker å få smykker, armbånd og ørepynt i gave. Kjøp noe du vet hun har siklet på, eller noe som du selv synes hadde passet fint.

Kanskje bør du gjøre noen undersøkelser på hva som er ekstra populært akkurat i år. Pinterest er et godt tips til hvor du bør starte. Søk etter inspirasjon og se hvilke innlegg som har ekstra mange “likes” og kommentarer.

#2: Open when you`re….
Lag forskjellige konvolutter med forskjellige emner. Eksempler er “open when you`re sad”, “open when you doubt yourself”, “open when you`re bored”, “open when you recive this”. Inni konvoluttene kan det være forskjellige småting som sjokolade og flaxlodd, i tillegg til et brev som for eksempel får personen i bedre humør. Dette er en personlig og flott gave som det garantert vil bli satt pris på.

#3: Gavekort
Gavekort er alltid en slager. Finn ut hva som er favorittbutikken til vedkommende og kjøp et gavekort fra der. Slik kan hun selv få velge akkurat det hun har lyst på.

Et godt tips dersom det er julegave til kjæresten vil være gavekort til par-massasje aller annen form for spa.

#4: Penger
Et alternativ til gavekort er å gi penger. Kanskje en litt kjedelig gave, men også en gave der personen får gleden av å kjøpe seg noe selv.

#5: Parfyme
Kjøp en parfyme du vet hun bruker, en hun ønsker seg eller rett og slett en du selv synes lukter godt.

En god parfyme trenger ikke å koste mye dersom du velger et merke som er ukjent. Et ukjent merke betyr absolutt ikke at det skal av den grunn lukte dårligere. Butikken (Rusta) har stort utvalg i forskjellige parfymer til under 100 lappen som lukter fantastisk!

#6: Opplevelser sammen
Oppleveleser betyr mer enn materialske ting. Hvorfor ikke gi en gave der dere gjør noe sammen? Det kan være alt fra en sydentur til en skitur i marka.

Bare en weekend på et hotell i en annen by kan være akkurat det hun trenger. Få henne ut av de daglige rutinene og tilby en weekend som bare er hennes!

#7: Noe hun trenger
Kjøp noe hun virkelig har bruk for. Kanskje trenger hun en ny koffert, miksmaster eller støvsuger? Dette kan virke kjedelig å gi, men gaven blir i alle fall garantert mye brukt.

Set of 3 Lovely Vintage Storage Boxes Shabby Chic Floral Luggage Travel Bag Jewellery, toy, makeup, gift box

#8: Kreative gavekort
Kreative gavekort kan være gavekort på opplevelser sammen, gavekort på noe hun elsker i senga eller gavekort der hun får bestemme akkurat hva dere skal gjøre sammen en hel dag.

#9: Klær
Dersom du kjenner henne godt, er det ikke vanskelig å finne klær som du vet er hennes smak. Passer du på kvitteringen, kan hun uansett bytte plaggene inn i noe annet som hun føler er mer egnet for henne.

#10: Barnepass
Har kvinnen du skal gi gave til barn? Eller har dere kanskje barn sammen? Gi henne et slags “gavekort” på barnepass, som hun kan bruke når du ønsker. Det trenger ikke å være bare èn gang. Du kan gi henne både tre og fire kort der det står at du skal passe barna en kveld/dag/natt.

Les også:
Top 10 beste julegavetips
Top 10 beste julekalender på nett
Top 10 beste julefilmer for barn

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.