10 beste julegavetips til han

Har du vanskeligheter med å finne ut hva du skal gi til kjæresten din, kompisen din, pappaen din eller brødrene dine? Fortvil ikke, her får du nemlig de 10 beste julegavetipsene til han:

#1: Kalender
Denne versjonen passer kanskje aller best om dere er kjærester: Gi en kalender der det for hver måned er et sexy bilde av deg. I tillegg til dette kan du skrive inn ting på forskjellige datoer, gjerne en dato hver måned. Det kan for eksempel stå at dere skal ut å spise 18 januar, at dere skal drikke øl og spise pizza sammen 14 februar, at han skal få massasje 4 mars osv.

Om dette er til en kompis, far eller bror kan du legge inn bilder av andre ting og i tillegg skrive inn ting dere skal gjøre sammen, gjerne på din regning. Eksempler på ting som kan skrives inn er guttetur en helg, fotballkamp en dag eller LAN en natt.

#2: Gavekort
Gavekort er alltid en slager. Finn ut hva som er favorittbutikken til vedkommende og kjøp et gavekort fra der. Slik kan han selv få velge akkurat det han har lyst på.

#3: Penger
Et alternativ til gavekort er å gi penger. Kanskje en litt kjedelig gave, men også en gave der personen får gleden av å kjøpe seg noe selv.

#4: Harde pakker
Harde pakker som verktøy, mobil, spill og andre elektroniske duppedingser er alltid godt mottatt hos gutter og menn.

#5: Open when you`re….
Lag forskjellige konvolutter med forskjellige emner. Eksempler er “open when you`re mad”, “open when you think I am mad at you”, “open whenever you like”, “open when you recive this”. Inni konvoluttene kan det være forskjellige småting som sjokolade og flaxlodd, i tillegg til et brev som for eksempel får personen i bedre humør. Dette er en personlig og flott gave som det garantert vil bli satt pris på.

#6: Tjenester
Gi “gavekort” på tjenester. Eksempler på tjenester er å fikse bilen for han, lage mat for han eller passe barna for han en helg. Skriv opp ting som du vet han kommer til å sette pris på å slippe å gjøre selv for en gangs skyld.

#7: Opplevelser sammen
Oppleveleser betyr mer enn materialske ting. Hvorfor ikke gi en gave der dere gjør noe sammen? Det kan være alt fra en sydentur til øl og film/sex en lørdagskveld.

#8: Kreative gavekort
Kreative gavekort kan være gavekort på opplevelser sammen, gavekort på noe han elsker i senga eller gavekort der han får bestemme akkurat hva dere skal gjøre sammen en hel dag.

#9: Noe han trenger
Kjøp noe han virkelig har bruk for. Kanskje trenger han nytt verktøy, et nytt belte eller en nye sko? Dette kan virke kjedelig å gi, men gaven blir i all fall garantert mye brukt.

#10: Hva interesserer han seg for?
Hva er det han liker å gjøre? Elsker han å mekke bil? Se på fotball? Spille på playstation? Være ute på byen? Gi gjennomtenke gaver der du viser at du kjenner personen. Spill, ting til bilen, billetter til fotballkamp eller en tur på byen på din regning. Så lenge du kjenner personen er det bare fantasien som setter grenser for den perfekte gave.

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.